آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا شرایط واریز وجه ایران خودرو سیزدهمین دوره فروش جزئیات آزادسازی پول‌های بلوکه شده اعلام شد جزئیات افزایش مبلغ کالابرگ و یارانه اعلام شد/ دریافتی چه کسانی تغییر می‌کند؟ دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای فروش ارز اربعین؛ دریافت ارز زیارتی نافی ارز مسافرتی نیست /سیاست دلارزدایی ادامه دارد دهک یارانه شما تغییر کرده؟ راهنمای کامل ثبت اعتراض به دهک بندی و استعلام وضعیت خانوار حقوق بازنشستگان کشوری واریز شد؛ اعلام زمان واریز حقوق بازنشستگان جامانده بروزترین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ + جدول تعداد ثبت نام کنندگان قرعه کشی ایران خودرو مشخص شد قیمت بیت کوین در بازار امروز سقف کارت به کارت بانک ملی تغییر کرد / آخرین وضعیت اختلال بانکی طرح جدید بانک مرکزی برای دلار‌های خانگی شرایط واریز وجه خودرو مزدا ۳ خرداد ۱۴۰۵ تاریخ قرعه کشی ایران خودرو تغییر کرد؟

تاکتیک جهانگیری در پاسخگویی به مسائل اقتصادی کشور

معاون اول رئیس جمهور باز هم از پاسخگویی در خصوص مسائل اقتصادی طفره رفته و مشکلات را به گذشته حواله داد. گویی این مسئله به روال طبیعی دولتمردان بدل شده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۷ - ۱۹ دی ۱۳۹۶ - 2018 January 09
کد خبر: ۱۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ جهانگیری در کنگره بزرگداشت مرحوم هاشمی گفت: می‌گویند شما می‌گویید شاخص‌ها خوب است؛ ولی مردم این را احساس نمی‌کنند. اقتصاد را به ته درّه برده‌اید و ما داریم هنر می‌کنیم که آن را بیرون بیاوریم ولی هنوز ته دره قرار دارد و معلوم است که بهبود را حس نمی‌کنیم.


در ماه های اخیر، جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری به جای پاسخ گویی در خصوص عملکرد ضعیف اقتصادی دولت، در قامت یک اپوزیسیون سخن می گوید. از یک سو به مدیرانی که منسوب خود او و همکارانش هستند خرده می گیرد و از سوی دیگر می گوید "ما داریم هنر می کنیم که اقتصاد را از ته دره بیرون آوریم". 

حال این سوال در ذهن مخاطب شکل می گیرد که اولا مگر این مدیران دولتی که می گویید آویزان دولتند، مگر منسوب خود شما و اطرافیان دولت شما نیستند؟ ثانیا اگر اقتصاد ته دره است شما در چهار و نیم سال که از دولت یازدهم و دوازدهم گذشته چه بر سر اقتصاد کشور آورده اید که هنوز ته دره است؟ به نظر می رسد طبق روال سابق جهانگیری در تلاش است تا با بزرگنمایی از مشکلات اقتصادی گذشته، ناکارآمدی خود و تیم اقتصادی دولت را بپوشاند. او در هر برهه ای از زمان که انتقادات به دولت افزایش می یابد، سعی می کند آن مسئله را یا به گذشته مرتبط سازد یا آن را خارج از حیطه تصمیم گیری دولت نشان دهد، گویا این موضع گیری، تاکتیک معاون اول رئیس جمهور در پاسخگویی به مسائل اقتصادی کشور شده است!
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار